Om oss

"Din leverantör av finmekaniska detaljer"

OM OSS

Information om företaget och verksamheten, vad vi tillverkar och vad vi kan erbjuda
Utveckling - från då till nu


 

Alingsås Legoteknik AB startade s 1994 av Leifh Karlsson. Den  i grunden drivande kraften för verksamheten har alltid varit det stora teknikintresset.


I filosofin ingår att endast hålla på med skärande bearbetning och att ständigt utveckla detta. Att vara på teknikens framkant med produktionsutrustningen och kompetensen är för oss en självklarhet. 


Vi  har ett egenutvecklat kvalitetssystem som är anpassat för vår verksamhet, vilket hjälper oss att säkerhetsställa en hög leveranskvalitet.   


Sedan 2004 finns vi i  egna lokaler på Sävelunds industriområde i Alingsås. Vi är i nuläget  tretton medarbetare.  Vi förfogar idag över 1200 m2 produktionslokaler som är ljusa och ändamålsenliga.


Vi följer Alingsås kommuns miljökrav


En del av vår  filosofi är att driva utvecklingen vidare på vår arbetsplats och skapa en långsiktig relation med våra kunder!


Våra värderingar har arbetats fram i ett nära samarbete mellan ledning och medarbetare. Värderingarna guidar oss så vi kan leva upp till vår värdegrund och på så sätt forma vårat arbetsklimat.


Våra värdeord

* Långsiktighet och laganda

* Kvalitet och ansvar

* Kunskap och frihet


Ni är välkommna  att kontakta och besöka oss!                       Alingsås Legoteknik AB  |  Industrigatan 9, 441 38 Alingsås  |  Tel: +46 (0)322-63 86 50 


© Copyright 2013 Alingsås Legoteknik AB